Nintendo Nes Controller en accessoires

Koop accessoires voor je Nintendo Nes

 

De Nintendo Nes controller en andere accessoires

De Nintendo Nes wordt qua accessoires behoorlijk compleet geleverd, aangezien je er meteen een traditionele Nes controller bij krijgt waarmee je weer aan de slag kunt. Het gaat om de bekende controller, zodat je het gevoel van weleer meteen weer in je handen hebt. Denk terug aan de mooie avonden waarop je jouw vrienden wist te verslaan of ze het je behoorlijk moeilijk maakte.
Benieuwd naar de andere Nintendo Nes accessoires die je kunt gebruiken? Het bedrijf is er goed in geslaagd om ook meer moderne accessoires te ondersteunen, zodat je bijvoorbeeld veel hebt aan de accessoires van de Wii die je wellicht hebt staan.Nintendo Classic Mini

Nes controller meegeleverd

Als je een Nintendo Classic Mini bestelt krijg je zowel de Nintendo Nes als de controller die je daarbij nodig hebt om er de geïnstalleerde Nes spellen op te spelen. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt met de games die je graag nog een keer wilt spelen. De controller is gemaakt op basis van het originele model, maar is uiteraard opgebouwd uit moderne materialen van goede kwaliteit. Je kunt er weer uren mee spelen, zodat je alle Nintendo Nes games kunt uitproberen en de accessoires weer op dezelfde manier zullen slijten zoals ze dat ook voorheen deden.

De Nintendo controller laat zich gemakkelijk bedienen, onder andere omdat je slechts een beperkt aantal knoppen tot je beschikking hebt. Je kunt weer terug naar de kern van het gamen, waarin het van belang was om je vrienden te snel of bijvoorbeeld te slim af te zijn. Daarnaast kun je op de Nintendo Nes een aantal andere accessoires gebruiken, bijvoorbeeld afkomstig van de Wii van Nintendo.

Andere controllers op de Nintendo Nes

Het is bijvoorbeeld een uitstekend idee om de Traditionele Controller voor de Wii te gebruiken, waardoor je een bekende controller in handen kunt houden. Heb je een Traditionele Controller Pro? Ook die werkt gewoon op de Nintendo Classic Mini, waardoor het niet nodig is om er bijvoorbeeld andere nieuwe controllers bij te kopen. Indien je al een paar exemplaren hebt liggen kun je die gebruiken om samen te gaan gamen.

Andere accessoires voor de Nintendo Classic Mini zijn bijvoorbeeld de Wii-afstandsbediening of een tweede Nes Controller voor de Nintendo Nes. Je zorgt er daarmee voor dat je alles tot je beschikking hebt om de games weer samen te spelen en daarmee nieuwe hoogtepunten te bereiken.

USB-kabel voor de Nintendo Nes

Ook qua aansluitingen maakt de vernieuwde Nintendo Nes het je gemakkelijk om spellen te spelen, bijvoorbeeld op de moderne HDTV die je hebt staan. Dankzij de HDMI-kabel heb je maar één kabel nodig voor zowel het beeld en geluid, waardoor je op de grote TV kunt gamen met de spellen van weleer. Desgewenst kun je gebruik maken van een USB-kabel om de controller en andere accessoires aan te sluiten of op te laden. Op die manier zit de Nintendo Nes van voorheen in een mooi modern jasje.