Nintendo Nes Games

Beleef oude tijden met de unieke Nes games

 

Nintendo Nes games op de Nintendo Classic Mini

De vernieuwde Nintendo Nes wordt zeer compleet geleverd. Je ontvangt zowel de vernieuwde Nintendo Classic Mini als een verzameling van 30 populaire Nintendo Nes games. Deze staan alvast geïnstalleerd op het systeem, waardoor het niet nodig is om die afzonderlijk aan te schaffen. Nintendo begrijpt heel goed dat je het liefst meteen aan de slag gaat met de spellen die je het liefst speelde en besloot daarom om ze direct mee te leveren. Dankzij de verschillende Nintendo Nes games kun je meteen een potje starten om de Classic Mini uit te proberen: alleen of met je vrienden van weleer.

 

Nintendo Nes Games Pacman

 

30 games op de Nintendo Classic Mini

De Nintendo Classic Mini is voorzien van 30 populaire games. Dat betekent bijvoorbeeld dat je aan de slag kunt met Balloon Fight, Bubble Bobble en Castlevania. Verder kun je rekenen op titels als Castlevania II: Simon’s Quest, Donkey Kong Jr. en Double Dragon II: The Revenge. Andere Nintendo Nes games die worden meegeleverd zijn Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy en Galaga. Je kunt aan de slag met Ghosts’N Goblins, Gradius, Ice Cllimber en Kid Icarus.

Ben je fan van Nintendo Nes games zoals Mega Man 2, Ninja Gaiden of Punch-Out! Featuring Mr. Dream? Je kunt de spellen net als StarTropics, Super C en Super Mario Bros 2 en 3 alvast op de Nintendo Classic Mini verwachten. Je kunt aan de slag met Tecmo Bowl en Zelda II: The Adventure of Link.

Het beste van alles binnen de Nintendo Nes games? Ook de klassiekers ontbreken natuurlijk niet. De volgende spellen staan bij levering alvast op de Nintendo Classic Mini:

  • Super Mario Bros
  • The Legend of Zelda
  • Metroid
  • Donkey Kong
  • Pac-Man
  • Kirby’s Adventure

Deze collectie van 30 games voor de Nintendo Nes zorgt ervoor dat je alle spellen die je nog kent van vroeger weer opnieuw kunt gaan spelen. Om na te gaan of je het nog kan of om de mooiste herinneringen daaraan nog eens op te halen.

De leukste Nintendo Nes games spelen

Je kunt op de Nintendo Classic Mini de leukste Nintendo Nes games van weleer spelen, zodat je weer helemaal terug in die tijd kunt. De spellen spelen uiteraard nog op dezelfde manier, al zal het even wennen zijn om de besturing weer onder de knie te krijgen. Feit is dat je met de Nintendo Classic Mini weer ontzettend veel plezier zal hebben. Het is wat dat betreft de moeite waard de kleinere console aan te schaffen en alvast een paar vrienden uit te nodigen.

De console is alvast voorzien van de populairste games die je graag wilt spelen. Bovendien krijg je er een controller voor de Nintendo Classic Mini bij en kun je rekenen op een aantal moderne aansluitingen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een HDMI-aansluiting voor naar je televisie en een USB-aansluiting om de controller te verbinden. De Nintendo Nes heeft met de Nintendo Classic Mini daarmee een heel duidelijke update gekregen, zodat je alle games voor die console nog eens kunt spelen.